Cum să eliminați conținut din lista de vizionare continuă pe Disney+

Cum să eliminați conținut din lista de vizionare continuă pe Disney+

Dacă nu ați terminat de vizionat un film pe Disney+, acesta este adăugat la lista Continuați vizionarea. Același lucru este valabil și pentru emisiunile TV – fie veți vedea un episod incomplet, fie următorul. Continuați vizionarea apare ca un rând dedicat pe pagina dvs. de pornire Disney+, pe toate dispozitivele dvs., ceea ce face comod să reluați de unde ați rămas.



Dar dacă doriți să faceți ordine în continuare Vizionarea și să eliminați ceva din el? Filmele pe jumătate vizionate rămân luni de zile, iar lista devine în curând dezordonată și enervantă de navigat. Spre deosebire de Netflix, care vă permite să ștergeți din Continuați vizionarea cu un buton dedicat, Disney+ nu face totul atât de simplu. Iată ce trebuie să faci în schimb.





1. Treci la final pentru a elimina ceva din Continuarea vizionarii

  disney+ continuați vizionarea row

Prima opțiune pentru a elimina ceva din lista Continuă vizionarea este să săriți la sfârșitul filmului sau al emisiunii; păcălește sistemul să creadă că ai terminat de vizionat și, astfel, este eliminat din rând.





cum se conectează controlerul Xbox la Mac

Acest lucru este cel mai simplu pentru un film. Selectați-l din listă, urmăriți-l înainte chiar înainte ca creditele să ruleze și lăsați-l să se joace. Când Disney+ micșorează filmul pentru a recomanda ceea ce ar trebui să vizionezi în continuare, ar trebui să fii clar. Cu toate acestea, Disney+ este puțin captivant cu asta. Pentru a fi în siguranță, așteptați până când filmul se termină complet și bara de progres nu mai are nimic rămas. Acum, filmul ar trebui să fie marcat ca finalizat și nu va apărea în rândul Continuați vizionarea.

  disney+ sări înainte în Incredibilii 2

Este puțin mai complicat pentru o emisiune TV, deoarece chiar dacă săriți la sfârșitul unui episod, acesta va pune următorul episod sau sezon în rândul Continuați vizionarea. Ca atare, trebuie să mergeți la episodul final al sezonului final. În funcție de dispozitivul dvs., poate fi necesar să căutați emisiunea pentru a vedea toate anotimpurile, în loc să selectați din rândul Continuați vizionarea. Odată ce sunteți la episodul final, treceți la sfârșitul acestuia.



În ambele metode, asigurați-vă întotdeauna că treceți chiar înainte de credite. Dacă treceți imediat la ultimele secunde, Disney+ de multe ori nu înregistrează acest lucru ca vizionare finalizată și, uneori, vă resetează în întregime progresul de vizionare, prin urmare păstrându-l în lista Continuați vizionarea.

2. Creați un profil nou pentru a vă reseta Vizionarea continuă

Cealaltă opțiune este să creați un profil nou. Puteți avea șapte profiluri pentru fiecare abonament Disney+. Vizualizarea fiecărui profil este izolată, adică dacă creați un profil nou, rândul Continuați vizionarea va fi gol. Acest lucru nu este ideal, deoarece este posibil să existe conținut în rândul Continuați vizionarea pe care doriți să îl păstrați (și, de asemenea, veți pierde lista dvs. de urmărire Disney+ ), deci consideră că aceasta este opțiunea nucleară.





Am acoperit separat cum să creezi un profil pe Disney+ , dar pentru a rezuma pe scurt:

  1. Selectați dvs pictograma profilului .
  2. Selectați Adăugați profil .
  3. Alegeți un avatar pentru a reprezenta profilul.
  4. Introduceți a Numele profilului .
  5. Selectați Salvați .
  disney+ adaugă profil

Rețineți că nu puteți șterge profilul principal din contul dvs., așa că dacă utilizați deja toate cele șapte profiluri, atunci nu veți putea finaliza acest lucru decât dacă eliberați un spațiu.





Dezactivează redarea automată pe Disney+

Indiferent dacă te-ai săturat de o emisiune TV sau ai vrut doar să revizionezi o anumită scenă de film, este frustrant ca conținutul să rămână în lista ta de vizionare continuă Disney+. Acum știți cum să-l eliminați, deși cu câteva metode mai puțin decât ideale. Sperăm că Disney va face totul mai ușor în viitor.

Până atunci, asigură-te că ai dezactivat redarea automată în profilul tău Disney+. Dacă ați terminat de vizionat un film și apoi altul începe să fie redat automat, nu doriți ca acesta să apară în Continuați vizionarea.